Kjell

DSC_0039av: Anette Larsson

Någon letar efter sin brors okända barn. Det visar sig bli ett sökande på liv och död. Många förträngda känslor förs samtidigt upp till ytan i Kjells hem, där de tidigare sett honom endast som: olyckan som drabbat dem.

Vet inte hur jag fick för mig att lyssna på denna bok, eller varför jag fortsatte….. Språket är uråldrigt och hel boken är väldigt gudaktig. Inte alls min melodi. Men ändå så kändes det som jag ville veta allas öden. Vet dock inte om jag kan rekommendera den….

3 reaktioner på ”Kjell

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s