Klockan 14.00

är det sportlov!!!!! Kan inte säga annat än att jag längtat efter lite ledigt. Först ska jag jobba mina 4 timmar idag 😀

Förra veckan blev en lite väl lång vecka för mig…. Så jag har tagit det väldigt lugnt i helgen. Efter torsdagens kurs så gick jag upp på ”Visa Mig” och kvällens tema var att sy påsar i skinn. DSC_0043Inte världens vackrast men min första påse i skinn!!!! Riktigt kul var det och jag kommer att göra det fler gånger. Måste bara få tag på lite smidigare skinn 😀

På fredagen var det sista badet för den här terminen. Så nu kostar jag på att tvätta baddräkten :D. Hoppas det blir en fin vårvinter så att vi kan lägga mycket undervisning utomhus 😀

Lördagen tillbringades i Jämtstickornas sällskap. Riktigt kul att ha lite ”Rockstuggu” som vi säger i Härjedalen. Jag koncentrerade mig på mina nålbundna sockar, måste få något av alla projekt klart!

11008548_10202581020926271_4798584557551511252_nIgår hände det!!! Mätte sockorna åt alla möjliga håll och kastade dem i tvättmaskinen på 40* De krympte, tovades ihop, ungefär 1 cm åt alla håll. Däremot så hade jag varit för snål på skaftens vidd….. Jag får inte på dem 😦 De får ligga till sig över lovet och sen får jag väl ta fram saxen 😀

Ha ett bra vecka!!!! Jag åker till Härliga Härjedalen imåra och återkommer nångång 😀

DSCN6294

4 reaktioner på ”Klockan 14.00

  1. På den kanten vill jag sitta. Se ut över vattnet och just känna efter hur bra jag har det. Att nålbundna sockor kan bli så vackra! (Jag tycker inte om att nålbinda) Ha nu en riktigt skön lat vecka. Skälv ska jag ladda för kommande helg då min ”lille parvel” kommer hem och firar sin 25 års dag. Då kommer övriga syskon också hem längre eller kortare tid och huset svämmar över av vuxna barn och hundar. Helt underbart och stökigt!

  2. Tjusig skinnpåse och härlig färg på sockorna. Det var längesedan jag nålband något, men jag ska då absolut inte börja med något mera projekt!! ;-))
    Jag fegar och slänger aldrig in något i tvättmaskinen när jag ska tova utan jag har en gammaldags tvättbräda som jag gnuggar och tovar på. Jag vill ha kontroll, så att det inte blir så där som med kanten.
    Som tur är det ju som du skriver bara att ta saxen när det gäller nålbundet – det remsar ju inte upp sig.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s