Torsdag

Läste ett så bra blogginlägg igår. Rekommenderar er alla att läsa detta om ”Hur man ska se ut när man är utbränd”. Kom att tänka på något min doktor frågade mig; Har du någon arbetskamrat som har diabetes? Säger du någonsin till denne att ”skärpa sig” när den har insulinkänningar? Livet vore så mycket enklare om man hoppade runt på kryckor och iaf såg lite sjuk ut…… LÄS!

DSC_0068

6 reaktioner på ”Torsdag

  1. Stickmor

    Helt sant tror jag, men eftersom jag inte varit i situationen är det jättesvårt att vara på motsatta sidan. Det är så svårt att vilja hjälpa men inte veta hur man ska göra eller har kunskapen. Man vill ge medkänsla, uppmuntra, tycka synd om…men hur göra för att det inte ska uppfattas fel? Lika svårt att agera när man har en nära som har obotlig cancer eller liknande.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s