Kan inte fokusera…..

Har varit på föreläsning/kurs hela dan och jag förstod ingenting…. Hade väldigt svårt att fokusera och lyssna. Hela tiden rann tankarna iväg till något helt annat. Kommer att bli väldigt svårt att göra utvärderingen 😀

I helgen har jag mest bara varit. Mycket sliten efter förra veckan och det känns ju mindre bra. Jag har tydligen börjat gå upp i varv igen. Men som tur är så säger folk åt mig!!!! För själv har jag inte riktigt förståndet.

Det enda konkreta jag gjort i helgen är att färdigställa Overslyngeln!!!! ÄNTLIGEN! Åkte genast och köpte garn till en kofta 😀 Det ska bli en variant på Bredbånds-koftan. Bild kommer när jag kommit någon vart 😀

11070833_10202678062992262_3454173806348916820_nNu ska jag äta och ladda inför kvällen. Vi är ett gäng ”tantar” från jobbet som ska ha lite syjunta 😀 Ska bli riktigt kul! Vi har pratat löst om det i minst ett år men så var det någon som tog tag i saken. Det lär väl inte bli så mycket stickat 😀

11 reaktioner på ”Kan inte fokusera…..

 1. Nej, det är inte lätt att märka själv när man varvar upp. Jag har tyvärr inga kollegor som kan säga till mig… Koll i kalendern och den här veckan och en av aprilveckorna är väl upptecknad 😦
  Härlig grönfärg och tröjan ser så mysig ut, som en riktig favorit tröja man vill använda jämt 🙂

  Svara
 2. Vilken skönhet, synd att huvudet föll bort…😉
  Hoppas du kan varva ner och stanna upp, du får INTE köra slut på dig igen!
  Tyvärr är det lätt att vara efterklok, men jag hoppas och håller tummarna att du är ”här och nu klok” istället!
  Kram

  Svara
 3. Det där med att tappa koncentration det händer titt som tätt när man är trött. jag kan ha perioder som jag inte har någon alls, för det ligger en trött moln över mig.
  Men vilken fin tröja.
  HA en bra dag
  kram

  Svara
 4. Mormor

  Ugreit når konsentrasjonsevnen blir dårlig, men du henter deg nok inn igjen.
  Lekker genser. Og hygg deg med syklubb eller strikkeklubb eller hva det nå er 🙂
  Ha en flott dag 🙂

  Svara
 5. Stickmor

  Underbar tröja. Hoppas du får bra råd och stöd hos läkaren. Kram och jag önskar dig och de dina en skön påsk.

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s