Alla kan se dig

DSCN6681av; Anna Jansson

En åldrad skolfotograf blir brutalt nedslagen i sitt hem på norra Gotland. Någon har försökt tända eld på hans arkiv. Han hittas död efter fyra dygn.
Tomas Hartmans mor blir misshandlad och lämnad i skogen för att dö. Hon minns vagt att någon filmade henne.
När Maria Wern tar över utredningen hotar mördaren att lägga ut Marias privatliv i offentligheten. ”Det kanske är det enda vapen som behövs i framtiden”, spekulerar Per Arvidsson, ”den offentliga skammen.”
I sin nya kriminalroman tar Anna Jansson upp högst aktuella teman. Med ett enda sänd på datorn kan en bild nå tusentals anhängare i ett nätverk. Vad händer när vi aningslöst lägger ut bilder ur våra liv på Facebook? Vem får tillgång till dem? I fel händer kan våra mest privata bilder vara ute i offentligheten. Och vad är vi beredda att göra för att slippa skammen?
Den 16 boken om Maria Wern…… Jag har gett upp hoppet om Anna Jansson men så hittade jag inget annat…… Har nog missat en hel del böcker på slutet, hade ingen aning om att Maria gott och gift sig. Sist jag läste var hon förälskad i Arvidsson….. Men nog om detta. Jag ångrar inte att jag lyssnade på ”Alla kan se dig”. Den var som en ”gammal” Maria Wern-bok. Spänningen höll i sig till sista minuterna. En riktigt positiv överraskning!!!!! LYSSNA!

5 reaktioner på ”Alla kan se dig

 1. Toppen ju!
  Jag har inte heller läst ngt på bra länge, tyckte inte heller om böckerna på slutet, jag har nog inte heller hört ngt mer i kärleksfronten än Arvidsson…;)
  Då ska jag absolut reservera den, vill oxå läsa ”den gamla” Anna Jansson!!!:)

  Svara
 2. Kul! Jag är inte så jätteförtjust i Maria Wern-böckerna men det är ju både lättlästa och underhållande så visst har jag tagit mig igenom några. Kanske dags för en till.

  Svara
 3. Den boken hämtade jag på bibblan i förra veckan och tar itu med den nu 🙂 Jag brukar gilla hennes böcker så förhoppningsvis blir jag inte besviken denna gång…

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s