Helgen som gått

På lördagen så hade vi en liten date med Jämtstickorna 😀 Skulle verkligen sticka klart min Breakwater Shawl, men det blev för mycket surr och skratt så jag kom bara av mig och fick sticka baklänges 😀 Breakwater Shawl var riktigt rolig att sticka och så kan man göra den så stor som garnet tillåter, vilket tilltalas mig som har massor av restgarner…..

Tror jag lyckades ganska bra 😀

DSC_0066Har börjat på min bredbånds-kofta. Fick lite hjälp med danskan av D.

När jag hade blockat min sjal så slötittade jag lite på FB. Där hittade jag en måste-göra-sjal 😀 Nurmilintu. Började genast 😀

DSC_0068Nu är det måndag och jag ska snart bege mig till jobbet. Efter det så är det dags för läkarbesök.

Ha en bra vecka!

6 reaktioner på ”Helgen som gått

 1. Tack detsamma!
  Vilken fin sjal, ser nästan ut som granar, skulle passa mig perfekt, jag som älskar skogen…❤
  Synd att de flesta mönstren på Ravelry är på eng, även de av svenska
  designers.:(

 2. Ibland är det nästan farligt att titta på FB, med tanke på allt läckert stickat man kan få se där:D

  Vilken lovande inledning på koftan!

  Sjalen ser helskön ut:)

 3. Jag är ju verkligen stick- och virkgalen. Därför måste jag berömma dig för den vackra sjalen du håller på med. Jag tänker då först och främst den blåa. Den har ett mönster, som jag inte har sett förut. Mycket vackert.

  Kram/Gilla

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s