Utan nåd

DSC_0079av Simon Kernick

John Meron är en lyckligt gift tvåbarnspappa som aldrig har varit i trubbel. En dag får han ett telefonsamtal som kommer att förändra hans liv för evigt. Hans kompis Jack Calley, en uppåtsträvande advokat i storstan, skriker på hjälp i telefonluren. Medan Meron lyssnar blir Calley mördad. Hans sista ord till sin mördare är de två första raderna i Merons adress.Förvirrad och skräckslagen lyckas Meron samla ihop sina barn och lämna huset. I sista sekunden. Inom ett par minuter stannar en bil utanför huset och tre män stiger ur. De har kommit för att hämta honom. Han är jagad och har ingen aning om varför.Samtidigt saknas hans fru och det ligger en oidentifierad kropp på hennes kontor. Polisen jagar nu Meron för mord och hans liv har förvandlats till ett helvete.

Detta är lite pinsamt….. Jag vet inte om jag hört ”Utan nåd” förut eller inte….. Vissa delar känner jag igen så väl medan det mesta är höljt i dunkel. Men sitter man i Uggen och inte har någon kontakt med omvärlden så lyssnar man på den man har att tillgå 😀 Nåväl. ”Utan nåd” är av och till ganska spännande och man kan ju inte låta bli att undra vad som egentligen händer runt John Meron. Är hans fru otrogen till höger och vänster? Har hon mördat? Har hon försökt mördat honom? Vad är det egentligen hon vet som han inte har en aning om?

2 reaktioner på ”Utan nåd

  1. Vilken fin sjal du har gjort i ett tidigare inlägg, Nu blir det inte mycket läst för man är ute mera och röjer upp i trädgården.
    Så lustigt ändå vi bor i samma land och väderförhållandena är så olika,,jag hoppas du får en bra dag
    kram

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s