Förtydligande

Det pratas mycket om läsförståelse…. Att kunna läsa mellan raderna. För att kunna detta så måste man ha en förförståelse…. Jag tycker att jag känner er och tror därmed att ni vet vad jag vet 😀 Men ni är ju inte östersundsbor och vet vad som händer här….
Jag arbetar på grundsärskolan på det som tidigare kallades mellanstadiet, dvs elever mellan 9 och 12 år. PC, Palmcrantzskolan har varit en av våra gymnasiumskolor. Elevantalet har minskat och nedläggningen har varit på gång ett tag. Men förts var de tvungna att bygga ut Wargentin så alla får plats….. Nu är det dags. Min skola är granne med Pc så det har varit så lättsamt att gå dit på olika evenemang. Konsären är ett måste varje år 😀
Så nu är ni med på banan 😀

image

Kvällen tillbringas i soffan, har nått en bit på mina Marit-sockar. Fru doktorn sjukskrev mig på 50% till den sista juni. Skönt!!! Var så rädd att hon skulle heltidssjukskriva mig.
Simma lugnt @):-

2 reaktioner på ”Förtydligande

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s