Veckan så här långt…..

På måndag var hela skolan på en härlig konsert. Det var Lönnebergakvartetten som hälsade på med sin ”Tårtsväng med Pippi och Beethoven”.

Det är en hektisk tid för alla som arbetar i skolans värld. Elever ska skolas ut och elever ska skolas in. Nya lärare kommer på besök och vi ska hinna bsöka våra nya elever. Och som alla vet så det som inte blev gjort innan påsk…… Det hinns inte med….. Sen ska alla föräldrasamtal förberedas. Det har vi suttit med idag. Hann nästan hela klassen. PUST! Imåra bär det av för att hälsa på en ny elev. Och sen rullar det bara på!Skönt att det bara är 8 dagar tills vi åker till Malmö 😀

Igår kväll var jag på Tupperwareparty 😀 Riktigt roligt men kanongott fika!!!!!! Tack Å!! Imåra så ska jag på Visa Mig. Det är föredrag om Alpackor, ull och garn. Sedan ska vi få en visning av Next Level Craft!

Vi hade en härlig vårdag igår och jag promenerade utan mössa för första gången iår 😀 Idag har det gått snöbyar igen….. Och nu så låter det som om det stormar….. IGEN!!!!

I måndags så klippte jag håret och helt plötsligt blev världens rakhårigaset Tomta lockig 😀 Häftigt!!!! Lovade mamma ett kort utifall det går om sig innan jag kommer dit nästa gäng 😀

DSC_0094HA en bra fortsättning på veckan!

DSCN6312

6 reaktioner på ”Veckan så här långt…..

  1. Stickmor

    Hoppas du får en fin kväll med alpackorna. På ön har vi fått alpackor http://www.hvenalpacka.weebly.com Jag köpte garn för ett år sen och stickade en mössa till yngsta barnbarnet. Garnet hette Marabou och var från en av deras egna alpackor som är brun som choklad. det är ett fantastiskt garn att sticka med och säkert blir alsterna jättemjuka och utan att stickas.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s