Avdelning 73

wpid-dsc_0098.jpgav; Sofia Sarenbrant

Kriminalinspektör Emma Sköld vaknar på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida.Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa?Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.

”Avdelning 73” är den fjärde fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld. En riktigt bra bok med mycket spänning, trots att den mest utspelar sig runt Emmas sjuksäng. Från början var det ganska givet vem som är ”boven i dramat” men ju närmare slutet man kommer desto fler blir frågetecknen. Att boken slutar i en ”cliff hanger” gör att jag genast vill lyssna på nästa bok!!!!!! LYSSNA!!!!!

En reaktion på ”Avdelning 73

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s