Åter grå vardag…..

Vi flög ner på torsdags kväll. Och trots att ett plan var inställt pga sjuk pilot kom vi iaf fram samma dag som vi började. En klar förbättring!

DSCN6814Fredag en tillbringades runt Möllan och Folkets Park. Sen blev det buss till Bara och promenad till Bokskogen i Torup. Helt underbart att tussa runt och titta på alla vitsippor och Gulsippor! (Jag jobbar på avdelningen; Gulsippan. Har aldrig fått se en Gulsippa live, så det var kul!!!) Åter in till Malmö för en tur ut till Oxie. Där stod middag och kortspel på programmet 😀

Lördagen började med en väldigt lång frukost. Sen blev det en tur för att titta på Toughets-loppet. Därefter blev det Tekniken och sjöfartens hus. Provade på lite öl på Chokladfabriken och mera kortspel i solen. Middagen intogs på Tusen 2, sen skulle vi spela shuffel, men kön var för lång……..

Söndagen bjöd på en tur runt Pildammsparken och Malmö konsthall. Får man skratta gott åt ett konstföremål? Troligen inte, men de gjorde jag!!!!! Lunch och shuffel.

Sen var det bara att åka hem till Östersund igen….. Underbart att vi kunde vara tillsammans hela familjen en helg. Det är länge sedan sist!

Nu är ÄS kvar i Malmö till början av juli, de andra två har lämnat min för Nabolanne….. Mao så är det bara grå vardag igen…..

10 reaktioner på ”Åter grå vardag…..

 1. Ser ut o låter som din helg/minisemester blev riktigt lyckad. O om man inte har lite grå vardag ibland så ser man ju ingen skillnad när man har det mindre grått.

  Svara
 2. Vilken härlig helg! Och bäst av allt är ju att få umgås med sin kära familj! Jag har ett ställe som är alldeles fullt av gulsippor och har faktiskt planterat in några på tomten och för en vecka sen såg jag att de har tagit sig och blommar för fullt 🙂 Visst är de fina!

  Svara
 3. Stickmor

  Ja det var verkligen en fin helg i Skåne/Malmö. Jag var på nästa desamma platserna samtidigt med dig. Igår promenerade vi i Folkets Park och Pildammsparken i det fina vårvädret med sonen och hans flickvän. Efter lite njutning går vardagen lite lättare ett tag. Idag regnar det.

  Svara
 4. Vilken härlig helg, och det var ju kul att du fått se en gul sippa, det har jag i min trädgård, dom är så söta.
  Ha en bra dag
  kram

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s