Mios blues

DSCN6932av; Kristina Ohlsson

Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.
Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?
Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?
Mios blues tar vid där den dramatiska thrillern Lotus blues slutade.

”Mios blues” börjar mitt i det antag som avslutade ”Lotus blues”, och sen var ruljansen igång igen!!!! Varför dör folk hela tiden och hur kan det komma sig att det alltid är Martin som är den misstänkte? Är det så att alla som han kommer i kontakt med svävar i livsfara? Och hur ska han skydda Bell?

Livet har verkligen inte varit lätt sen den dag en man kom in på hans kontor och utgav sig för att vara Sara Texas bror…..

Jag gillar verkligen båda böckerna. Det är spänning från början till slut. Och även om jag började ana vem Lucifer kan vara så sköt jag i blindo. Vad har egentligen Martin gjort denna Lucifer????

Rekommenderas skarpt!!!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s