En del dagar blir man bara trött……

Var på HC i fredags med min mage. Läkaren skrev en remiss och sa att jag skulle gå ner och sätta mig på akuten idag.  Sagt och gjort. Strax efter 10.00 klev jag in, halv 5 klev jag ut….. Det togs lite prover och sen var det väntan. De ska göra en undersökning av mina tarmar men det blir en annan gång. Fick lite medikament och så skulle jag sluta med laktos tills jag ska in på undersökningen.

Eftersom jag förstod att det kunde bli en lång dag och att jag kanske inte skulle komma hem idag (för det var nog så min läkare ville att det skulle bli) packades dator, läsning och lyssning och stickning. Och visserligen är det ett tråkjobb att sticka ärmar men det gjorde en lång dag lite lättare att uthärda.

bild003

9 reaktioner på ”En del dagar blir man bara trött……

 1. Usch o fy, vilken jobbig dag för dig!:(
  Låter ju inget vidare alls, hoppas du får den hjälp du behöver snarast möjligt!
  Tur i eländet att du hade packat med lite att pyssla med!:)
  Jag hoppas du mår bättre snart, sänder massa krya på dig tankar!<3

  Svara
 2. Hoppas du snart vågar gå mer än två steg från det lilla huset. Jag hade det så för några år sedan (och får ibland återfall) och det är, rent ut sagt, skitjobbigt… Efter många om och men visade det sig att mina problem, troligen, berodde på stress. Stress jag inte ens visste att jag bar på förräns min livssituation ändrades och jag helt plötsligt kände mig väldigt lugn…
  Håller tummarna för dig. Kramar!!

  Svara
 3. Denna väntan överallt! Man kan ju göra trevligare saker än att bara sitta på sin bak! Klokt att ta med lite handarbete! 🙂

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s