3 reaktioner på ”Dagens klokord

  1. Det där försöker jag lära mina barn. Men de är fortfarande så små och först måste man nog bli trygg i sig själv, då kommer man att förstå den verkliga innebörden av klokorden, och tryggheten i sig själv tror jag kommer med åren. Kanske inte till alla, men till de flesta. När man var liten bestod världen av klassen, eventuellt skolan. Har man då hamnat på fel plats i förhållande till sina egna värderingar, sin personlighet med mera, blir det jobbigt som barn. Senare i livet inser man att det finns en plats för alla. Kanske inte på den ort där man växte upp, men någon annan stans.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s