Falleri, fallera, falleralla

                                        av; Carin Gerhardsen

DSCN7026

Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.
Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.
Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.
Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.

Men det är slut på Hammarbypolisen!!!!! Hade inte läst baksidestexten innan jag lyssnade på boken…. Jag gillar verkligen alla av de karaktärer som Carin Gerharnsen har skapat så det känns nästan lite sorgligt att inte ha en ny att se fram emot…..

”Falleri, fallera, falleralla” är bitvis väldigt spännande, men ett tag i mitten så kändes det som om historien inte skulle ihop på slutet, Det var för många trådar och för många historier som pågick samtidigt. Men så plötsligt faller allt på plats och ”falleri, fallera, falleralla” så blir hela historien förklarlig, alla stickspår blir nödvändiga för upplösningen. Så med facit i hand är det en bra bok!!!

2 reaktioner på ”Falleri, fallera, falleralla

  1. Mormor

    Er det ikke flere bøker om Hammabypolisen?
    SÅ dumt. Jeg likte å lese om dem.
    Ha en deilig kveld 🙂

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s