Kors i taket!

Det regnade inte en droppe under hela Vårruset!!!! Helt otroligt!!! Tror det var 4700 anmälda och eftersom det r frågan om kvinnor så var det nog inte så många som tänkte på vädret och stannade hemma 😀 Men lite kyligt var det att äta picknick efteråt…..

Vi bor i ett avlångt land! Träffade en Uggengranne på Ruset igår kväll…… Det är för mycket snö kvar!!!! Det går inte att ta sig dit!!!! Läs gärna denna lilla artikel.

När jag gick i första klass hängde min fröken upp en tråd med flörtkulor på i taket ovanför katedern. Under högtidliga former så fick någon av oss elever klippa bort en kula per dag. Vi såg hur det blev färre och färre kulor ju närmare sommarlovet vi kom.

Denna tidsräkning är något mitt huvud förstår och varje gång jag har ”nedräkning” till något så ser jag en tråd med flörtkulor framför mig. Jag har just nu två trådar: en med 5 kulor på och en med 11 kulor på 😀

Ha en trevlig fredag!!!!!

5 reaktioner på ”Kors i taket!

  1. Vilken klyftig idé med flirtkulor på en tråd! perfekt när man vill tydliggöra tid för små barn:)

    Det låter ju lite trist att Paradiset fortfarande är insnöat, men det har ju verkligen varit en lång kall vår:s. Hoppas att sommarvärmen kommer snart, så att snön töar bort, så att ni kan åka dit igen:D

    Ha en fin helg:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s