I stället för dig

DSCN7026av; Sofie Sarenbrant

Det har gått sexton år sedan en gravid kvinna försvann i Brantevik. I dag är fallet nedlagt fastän ingen egentligen vet vad som skedde den där fruktansvärda sommarveckan.

Det har gått sexton år sedan Agnes blev bortförd, inlåst och tvingad att föda sitt barn i en mörk källare, mitt i det skånska sommarparadiset Brantevik. Pojken hon födde slets ur hennes armar i samma sekund som han tog sina första andetag. Vad som hände med honom efter det är ett mysterium som polisen aldrig lyckats lösa.
I dag lever Agnes ett till synes fridfullt familjeliv i Bromma med sin man och deras dotter Nicole, som nu är arton år gammal. Men det Agnes inte vet är att hennes man bedrar henne och att Nicole har rest till Brantevik för att ta reda på sanningen om henne sin bror.
Men det är fler personer med anknytning till fallet som återvänt till det lilla fiskläget och när Nicole väl förstår vad hon gett sig in i är det för sent att dra sig ur.

Har lyssnat på några av Sofia Sarenbrants böcker nu och det här var väl inte den bästa. Storyn i sig är det väl inget fel på men den saknar den där spänningen som gör att man bara vill ha mer och mer. Men det blev några promenader och en halv socka, och nu har det kommit nya böcker i min Storytel-bokhylla…..

Ser nu att detta är del 2 i en serie och då kanske den blir lite mera förståelig. Kändes som det var en massa hål i berättelsen…. Men jag kommer iaf inte att lägga tid på del 1 (för jag vet ju hur det gick).

En reaktion på ”I stället för dig

  1. Mormor

    Å begynne i forkjær ende i en serie er ikke det lurest, alltid.
    Men fortsatt god lytting 🙂
    Ha en deilig dag.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s