Ingenting…..

Blir det gjort…. Har inte ens ätit frukost än….. Men jag har fixat en mall för ett intyg, så vi slipper sitta och fylla i allt för hand, jag har varit ut i tvättstugan och jag har dammsugit…. Nu tror jag att jag ska ta en liten tur bort mot bäcken och träffa alla elever som idag har den årliga ”Lillsjödagen”. Jag känner på lukten att de börjat tända grillarna 😀 Sen är det nog dags för en längre promenad. Räknade ut igår att jag måste promenera 1½ timme per dag om jag ska klara mitt mål i Hälsoutmaningen, lite tufft för en lathund…..

DSCN6982

3 reaktioner på ”Ingenting…..

 1. Du skrev att inget blir gjort men du hade fixat intyget, dammsugit, tvättat och du kanske t o m gick ut!
  Så det var rätt mycket för att vara ”ingenting” 🙂
  Kram och krafter!

  Svara
 2. Instämmer verkligen med Caritas kommentar – om det är ingenting, vad händer då när du får något gjort:)

  Hoppas att du hade en fin dag:)

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s