Sista helgen innan semestern

Efter ”Den blomstertid” så hjälpte jag till att få tillbaka alla instrument på skolan och sedan åkte vi till Hede. Det var härlig ljuvligt och blåste nästan varmt. Mamma , jag och Bianca tog en långpromenad och tittade efter Liljekonvaljer. Det är ju skolavslutningsdagen och då ska de blomma 😀 Men inte i år…. Vi hittade några knoppar. Bianca badade i Ljusnan 😀

Lördagen tillbringades Västibyn med att riva så mycket vi orkade av verkstadsgolvet. Slit och släp och en massa mögel och spån och annan skit. Det golvet behövs verkligen bytas ut!!! Det gick att arbeta i bara tröjärmarna!

Idag är ordningen återställd. Det snöar i västra Härjedalen, regnet över ner över resten av landskapet. i Östersund har vi hela +4*. Men jag fick just ett samtal från älsklingen och det går nog att ta sig upp till Uggen till midsommar, förutsatt att det inte snöar för mycket under veckan…..

Här kommer helgens bilder:

3 reaktioner på ”Sista helgen innan semestern

 1. Det slog mig idag att det fortfarande inte har varit så varmt att man bara vill gå omkring i short och linne. Ändå har vi betydligt varmare här nere än vad ni har där uppe. Men förhoppningsvis kommer det mer värme, och snart också.

  Och förhoppningsvis smälter snön bort så att ni kan åka till Paradiset till midsommar:)

  Svara
 2. Mormor

  Ikke helt stabilt sommervarmt der heller.
  Her har det startet blomstring, men rett som det er kommer det kalde vilder og på Røos snedde det i går.
  Nå vel. Ha en fin uke uansett 🙂

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s