Gurun i Pomonadalen

wpid-dsc_0072.jpgav: Mikael Bergstrand

Efter vännen Yogis storslagna indiska bröllop återvänder Göran Borg till Sverige. Han är arbetslös, förhållandet knakar i fogarna och han dricker för mycket.
Men så dyker Yogi upp i Sverige och tillsammans beger de sig till Pomonadalen på Österlen. Där blir Yogi mycket populär tack vare sitt stora hjärta och öppna sinne. Huset fylls av allehanda sökare och den lokala tidningen skriver uppskattande om den karismatiske indiske gurun. Men det är inte alla i trakten som gillar det främmande.

Detta är den tredje och sista fristående delen i Mikael Bergstrands indiensvit. Lite kul att Yogi kommer till Sverige och rör om i grytan 😀 Väldigt stillsamma böcker om livet så här i mitten och alla vedermödor de kan föra med sig. Älskade de två första böckerna och det gäller även för den sista. Men det kan vara bra att det är just den sista, för jag tror inte man ska tjata på hur länge som helst. LÄS/LYSSNA

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s