Personligt

DSC_0048av; Lee Child

Frankrikes president har blivit utsatt för ett mordförsök. Någon har skjutit skarpt och avståndet mellan skytten och målet är häpnadsväckande stort. Det finns bara en man som kan skjuta från den distansen och Jack Reacher är den ende som kan veta vem det är. De har träffats förr, och då fick Jack Reacher skytten i fängelse. Motvilligt blir Jack Reacher kallad tillbaka till sin gamla arbetsgivare hos den amerikanska militärpolisen för att jaga rätt på skytten.
Trots att Jack Reacher helst arbetar ensam, blir han ihopföst med Casey Nice, en nyutexaminerad analytiker som behåller lugnet med antidepressiva medel. Tiden är knapp om de ska lyckas hitta den skyldige innan G8-mötet, där världens ledare ska samlas.

Och så kom bok nummer 19!!! Och jag är bara tvungen att kasta mig över den 😀 Jag kan bara inte få nog av denna superhjälte, Sherlock Homeless (hemlös). Med endast kläderna han bär på kroppen och en tandborste tar han sig runt i Amerika och hjälper till där det behövs. Typ var tredje dag går han in på en affär och köper helt nya kläder och kastar det han har på kroppen. Denna gång var dock boken lite seg, inte alls samma spänning som Lee Child brukar prestera, men samma omöjliga uppdrag och samma geniala lösningar. Jag är sold 😀

2 reaktioner på ”Personligt

  1. Anette

    Den författaren älskar min gubbe att lyssna på. Jag har försökt och ännu inte lyckats ta mig igenom en bok, men jag får väl ge honom ytterligare en chans

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s