En dag då solen sken

Tog jag tag i årets födelsedagspresenter…. Vi brukar sjunga en sång om Lilla Pelle Pingvin och så såg jag sötaste virkade pingvinen på nätet. Det var ett köpemönster, och det är väl inte fel, men det var på engelska. Jag kan knappt virka efter svenska mönster så utrikiska går bort! Nåväl då får man frilansa 😀 Här kommer en bild på fjärde försöket…. Jag är absolut inte nöjd men jag tror jag har räknat ut hur jag ska göra för att resultatet ska se ut som min bild i huvudet. Ska ta tag i det så fort de släpper ut mig från ortopeden 😀

DSC_0068

Om ni klickar på Pingvinen (som inte fryser) så får ni höra sången med Smultron och Sång.

Idag kom det in en sköterska och undrade om jag inte var intresserad av permission? För ”Du kan ju göra hemma precis vad du gör här!” dvs ligga med foten högt och sticka 😀 Jag var genast med på noterna och hoppade in i duschen. Men efter en timma kom hon tillbaka och sa att läkarna på ronden hade sagt ifrån. De hade sett en tendens att folk med fotskador ofta kom tillbaka med svullen fot efter permissioner. Och de har säkert rätt. Om jag kommer hem så kan jag ju faktiskt göra något medan här kan jag bara ligga med foten i högläge. 😀

Men älsklingen och sonen kom och vi lånade en rulle och jag fick åka ner för en räkmacka till lunch och sen en stund ute i solen. Sånt lever man länge på!!!! ❤

7 reaktioner på ”En dag då solen sken

 1. Åh! Jag förstår dig precis att du nappade på det där med permisen, men det är nog likaså bra att stanna ett tag till där du inte kan utmana foten alltför mycket…
  Kram

  Svara
 2. Instämmer med övriga att pingvinen är jättesöt. Det verkar verkligen vara en pärs med din fot. Tror det är helt rätt att inte åka hem om du inte har blivit opererad för ofta ska man ju BARA göra en eller annan sak om man har möjligheten. Och svullnad förlänger väl tiden för att en op kan göras. Ha det så bra du kan.

  Svara
 3. Jag tycker också att pingvinen är jättesöt!! Tur i oturen att dina nära gör vad dom kan för att få dig att må bättre:) förhoppningsvis får du åka hem snart, även om det innebär att sitta hemma och sticka, med en bok i öronen och med foten i högläge:D

  Krya på dig!!!

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s