Stora deppardagen

infann sig igår. Men sprängande huvudvärk och andnöd och rusande puls. Men älsklingen kom ilande. ❤ Vad vore jag utan honom? Lånade en rulle och tog ut min i ogräset 😀 Och plötsligt kunde jag andas igen och pulsen gick ner och huvudet kröp ut ur den allt för trånga hjälmen. Jag trodde aldrig jag skulle skriva detta: MEN jag saknar min promenader!!!!

11200803_10203246363279414_3561213709484686637_nMIDSOMMAR

Sommaren kom och vi planterade vår örtträdgård och pysslade om rabarbern. Tittade på granarna som ligger där de ligger sen förra sommaren, och konstaterade att de ligger bra 😀 Njöt av livet för fulla drag!!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

4 reaktioner på ”Stora deppardagen

  1. Att känna sig begränsad är urtrist. Jag tyckte att väggarna kröp närmre och närmre mig när jag hade brutit foten och inte kom någonstans.
    Mysigt att du har en fin älskling.

    Svara
  2. Jag har läst tillbaka i din blogg och ser vilken otroligt otur du ha haft! Jag hoppas verkligen att du blir som en människa fortare än fortast! Ha det så gott du kan!

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s