Opererad!!!

Plötsligt händer det!

Halv 6 i morse kom de in och jagade mig till duschen. 0700 åkte jag ner och 0805 var jag i operationsalen. Fick ryggmärgsbedövning men valde att få lite lugnande så att jag kunde sova. Vågade inte ligga och höra på hur de borrade och hade sig i foten 😀 Allt gick bra, förutom ett gallanfall på uppvakningen (trodde de tiderna var över eftersom det är 25 år sedan gallan åkte ut, men tydligen reagerar jag på morfin). Men de hade dunder där nera (skulle man haft tillgång till när gallan kronglade som mest). Imåra väntar gipsning och trappträning och sen kan det vara hemgång 😀

Sluttjatat om foteländet 😀

Veckan efter midsommar var jag i Grundsjön med mamma. Bilder därifrån kommer när jag får tillgång till min kamera. Men några bilder har jag i min mobil.

1435490495979  Sonfjället. Mamma har en härlig utsikt från sin lägenhet 😀

1435498855504En av alla hundpromenaderna tog oss förbi Hede Folkets Park. Här har många stora artister uppträtt. Parken var en riktigt stor festplats när det begav sig. Carola hade sin Folkparks premiär i just lilla Hede, över 8000 besökande. Chuck Berry och Little Richard är några som jag sett där. Annars så har jag inte varit dit så många gånger i mitt liv, är väl lite för ung för storhetstiden plus att det är 9 mil mellan Ramundberget och Hede. I lördags var Jon Henrik Fjällgren där och i helgen spelar Doug Seegers. Parken fyller 60 år i år.

DSC_0060Den 28 juni såg det ut så här på Bruksvallarna. Ni ser Kariknallarna i snöbyarna 😀 Mycket snö kvar och kyliga vindar. Brodern bor där och har bla denna utsikt. Har umgåtts lite med min bror denna sommar vilket är härligt. Vi har annars inte haft så mycket kontakt de senaste 25-26 åren. Men jag behöver min bror och jag tror det är ömsesidigt 😀 Hoppas kunna vara uppe i Grundsjön med honom en sväng till i sommar.

Nu är det slut på mina kort i mobilen men jag kommer nog hem snart och då kommer det mera 😀

11 reaktioner på ”Opererad!!!

 1. Så skönt att det är gjort. Nu hoppas vi bara på en bra läkning också och att du får möjlighet att sitta ute och sticka mycket!

  Svara
 2. Så härligt att du äntligen är opererad!! Hoppas nu bara att du läker bra också:)

  Vilka fina bilder! Ser fram emot att få se dom andra när du kommit hem och kan börja lägga upp dom på bloggen:)

  Svara
 3. Oh, så skönt att operationen är över och att läkningen är igång på riktigt! Det är roligt med tillbakablickar och ta fram trevliga minnen! 🙂

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s