Lite klokord

Det har varit långt mellan klokorden på sistone. Men jag ska bättre mig 😀 Just nu har jag gått genom alla post och mailat sjukintyg och gjort paket av hjärtekatterna och packat upp mina väskor. Men mest av allt så myser jag bara över att vara hemma och över att fått sova i min egen säng bredvid älsklingen. Min älskling!!! ❤

karlek

framför DSCN6580

En reaktion på ”Lite klokord

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s