Det brinnande rummet

wpid-dsc_0073.jpgav; Michael Connelly

Harry Bosch och hans nya kollega undersöker ett gammalt fall som snabbt blir större än vad de någonsin kunde tro. För tio år sedan blev en man skjuten av en förlupen kula. När han till slut dör av komplikationerna är fallet minst sagt kallt. Ingen blev gripen eller ens förhörd när brottet skedde.

Men Harry Bosch och Lucia Soto tar sig an mordet fast beslutna att ta reda på vad som har hänt. Trots få ledtrådar leder fallet till ytterligare olösta brott med allt större konsekvenser. Till slut måste de fråga sig om det är värt att offra sina liv och karriärer för att få fram sanningen.

Länge sedan jag hälsade på Harry Bosch. Han stod högst på min lista ett tag men det finns ju så många böcker….. ”Det brinnande rummet” är väl inte den mest spännande boken om Harry Bosch men klart lyssningsvärd. Man måste bara få reda på om de kan lösa branden i dagiset dvs bihistorien är den mest drivande.

3 reaktioner på ”Det brinnande rummet

  1. Jag gillar också Michael Connelys böcker – i alla fall de jag har läst av honom.

    Vilka fina armmuskler du kommer att få nu när du går på kryckor:D och när muskelvärken går över kommer du att kunna handarbeta igen utan problem:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s