Margareta

Hörde igår att det var statistiskt bevisat att det regnade mest på Margaretadagen av alla fruntimmersveckans dagar. Det stämmer precis med hur jag minns det från när jag var liten…. På min dag regnade det och på mormors, Johanna, sken solen 😀 Nå idag har solen skinit hela dagen. Det har inte varit jätte varmt men fint 😀

Själv blev jag kidnappad av en gammal kursare/vän, körd till ”Bättersia” och bjuden på lunch och gofika. Härligt med lite luftombyte. Men jag måste erkänna att jag och trappan inte är överens än, men det kanske kommer. Just nu har jag träningsvärk i armarna efter dagens hoppande så det blir inget virkande på mina pingviner ikväll 😀 Så här kommer några andra handarbetsbilder istället 😀

DSCN7240 DSCN7241

9 reaktioner på ”Margareta

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s