Maskarna på Carmine street

11200803_10203246363279414_3561213709484686637_nav; Håkan Nesser 

Det är inte bara kistbegravningar och en bekant TV-serie som utspelar sig six feet under, Håkan Nessers nya New York-roman gör det också, i ett mörker som befolkas av stulna diktrader, synska, manipulativa författare, komplicerade, innebördsdigra lögner, giftiga bokstäver, skingrade älskande och trofasta, hoppingivande hundar och privatdetektiver.Maskarna på Carmine Street är en kärleksroman med förhinder om priset för blind förälskelse. Den utspelar sig i ett New York där Edgar Allan Poes Korp ännu förmedlar kryptiska meddelanden från de döda, dystert mässande sitt ”Aldrig mer, aldrig mer”, med tydliga ekon från debut- och kärleksromanen Koreografen. Likväl representerar Maskarna på Carmine Streeten ny fas i författarskapet, en ny värld.

Jag älskar Håkan Nesser, hans språk och hans sätt att skriva och hans uppläsningar!!!! Det här är dock en bok jag ratat tidigare men i brist på annat så gav jag den en ny chans. Som tur var!!!! LYSSNA!!!!

2 reaktioner på ”Maskarna på Carmine street

  1. Riktigt bra bok. Jag gillar verkligen Håkan Nesser och jag gillar ännu mer att lyssna till hans böcker när han själv läser dem. Det är riktigt, riktigt bra!

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s