Foten och jag på utflykt…..

För en vecka sedan åkte vi ner till Paradiset/uggen. Fördelen är att där är det bara ett trappsteg istället för en våning, nackdelen är en lång knölig väg till utedasset….. Den största fördelen är att man mår bra där!!!!

Vädret var lite sådär, men det är det väl överallt, men det blev en massa ljudbok, vila, handarbete och det gick att andas!!!!

Och helt klart kommer det bilder 😀

DSCN7248Tyvärr är det inte vår stuga som skatten ligger begravd under 😀

Va hade besök av bråkiga tonåringar 😀 Örterna och blommoprna blev uppätna, ja inte Rosmarin, timjan, dragonen och oreganon…. Grillen blev renslickad från kol och sot. Tittar man noga så ser man spår efter marodörerna 😀 Penséerna åkte i backen och rycktes upp med rötterna…… Den ungdomen 😀

Betydligt fredligare och arbetsammare är denna hyresgäst (frun ville inte vara med på bild).

Var tvungen att försäkra mig om att avåtn inte bet mina stackars tår 😀 3 nya restgarnsdisktrasor krokade jag + lite stickning.

Om allt går enligt planerna så åker vi ner igen imåra och stannar över helgen. På tisdag ska jag få besök av en gammal bloggvän och på onsdag åker gipset (får vi hoppas).

8 reaktioner på ”Foten och jag på utflykt…..

 1. Vad skönt att det fungerade på Uggen. Jag tror läkningen går snabbare när man mår bra. Här är tvättdag idag eftersom det inte har regnat. Ha det så gott.

  Svara
 2. Ser mysigt ut! Har ni ingen möjlighet till tillfälligt innedas, typ hink eller potta? Heh … kanske det var ett dåligt förslag då du har ont i foten.
  Men fint att ni kom iväg / orkade ut på utflykt ändå!

  Svara
 3. Du och din fot verkar komma mycket bättre överens nu:) Fast det är ju ändå ett stort steg fram om dom tar av gipset på tisdag! Håller verkligen tummarna för det:)

  Klart att djuren knaprar i sig så mycket gott dom kan medan det finns något kvar. Och det var ju snällt av ungdomarna att slicka rent grillen, så att den blir lätt att rengöra för er:D

  Svara
 4. Oj, är det redan dags att ta bort gipset. Det känns som att det har gått relativt fort! Fast jag antar att du har en annan uppfattning. Det är klart att du ska vara på Uggen när du mår så bra där! 🙂

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s