Måndag

Om en vecka ska jag ner på ortopeden och ta bort stiftet som står rakt ut ur foten. Den här veckan börjar skolan, närmare bestämt på torsdag. Jag kommer att vara med och hälsa på alla elever och spela nån kul sång på gitarren. Längtar efter mina elever!!!!

Den 29 juni åkte jag upp till Uggen alldeles ensam. Planen var att jag skulle vara där hela sommaren…. Jag hade en skön vecka med många ljudböcker, handarbete och promenader. Här kommer några av bilderna från denna vecka.

4 reaktioner på ”Måndag

  1. Ljuvliga bilder. Jag har knappt tagit några kort alls i sommar. Konstigt, ibland fotar man som en tok och ibland glömmer man det alldeles…

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s