Har bestämt mig……

Jag hänger på Garntrassels utmaning; Att göra en ordentlig storstädning.

Min uppdelning blir;

Köket

Sovrum 1

Sovrum 2

Vardagsrum/kontor

Badrum/Hall

Loftet får komma när det är dags att göra höst 😀

FB_IMG_1433858130485

8 thoughts on “Har bestämt mig……

  1. Håller med om att det skulle kännas underbart att bara sätta igång och röja och sedan få känna hur friskt det lutar från alla hörn. Men tanken finns inte på allvar och just nu inte orken heller. Absolut inte orken.

  2. Den utmaningen kanske jag också skulle anta.. Jag har redan börjat lite i barnens rum men det finns mycket, mycket kvar! Det får dock vänta till nästa vecka när skolorna börjat igen.

  3. Man kan ju alltid fortsätta nästa höst med det som inte blev nu 😉 Dessutom har jag lagt fyra månader framåt inte bara för att ha chans att klara det också med baktanken att julstädet blir gjort av bara farten 😊

      • Japp, det gäller att ge sig själv gott om tid. Hur mamma förr klarade av allt på en-två dagar begriper jag inte. Och då jobbade hon dessutom heltid. Enda trösten är att idag begriper inte hon heller hur hon gjorde 😉

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s