Fototriss del 310; Frukt och bär

Den här sommaren har tillbringats med foten i högläge….. Inte så många naturbilder har producerats. Och det blir definitivt ingen bär eller svampplockning 😦  Funderade ett tag på att göra en variant på ordspråket; Dit e’ bär dit bär’e…. Men vet inte om jag riktigt kan översätta det till rikssvenska 😀

Så då fick det bli de bär/frukter jag har att tillgå inom kryckavstånd; Jalapeños.

Fler frukter och bär hittar ni här:

8 reaktioner på ”Fototriss del 310; Frukt och bär

 1. så avundsjuk jag är på dig för dina hemmaodlade chilis:) själv har jag försökt odla dom, men än så länge utan framgång. Senast jag gick förbi blomsteraffären såg jag att dom hade chili på kruka, så kanske jag köper en kruka med chili istället:)

  Svara
 2. Inte det sämsta att ha inom kryckavstånd! Själv gillar jag chili men får masa mig iväg till butiken för att köpa.
  Ha det bra! Hoppas du snart blir rörligare och slipper kryckorna! Själv lider jag av sviterna av en överarmsfraktur, det är inte lika besvärligt!

  Svara
 3. Jag förstår det men så är jag smålänning. Du har ju lyckats med trissen för den bjuder på nyttiga frukter. Chili har jag lärt mig gilla och i lördags fick jag känna på den så mungipan sprack men gott var det. Krya på dig.

  Svara
 4. Nästa år ska jag försöka mig på att odla någon form av chili! Nyttigt och gott. Vilken tur att dom är inom kryckavstånd och ville vara med i trissen!

  Svara
 5. Kul triss med andra frukter än vi andra valt 🙂 Jag inbillar mig att det inte är så enkelt att odla jalapeños, men för två veckor var min ena dotter bjuden på kalas hos en klasskompis. Hennes föräldrar hade 500 (!) sorter…

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s