Trevlig helg!!!

Har gjort räkpaj. Har packat bandsked, tving, extra belysning, påsklämma, bälte och lite mer. Imåra bär det av på slöjdläger i Skärvången. Har längtat hela sommaren. Tyvärr är min bandvävstol för stor för att följa med (jag måste ju lifta för jag kan inte köra med klumpen). Men jag hoppas att någon kan göra en handpåläggning  vid ett senare tillfälle. Det är nått fel på skelet. …..

image

Jag hoppas att ni får en trevlig helg, för det ska jag!!!!!

image

9 reaktioner på ”Trevlig helg!!!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s