Skrivit en överklagan

Jag skrev en på direkten….. Men som tur är så är jag inte så bra på att promenera och det är långt till brevlådan 😀 Man ska inte skriva sånt här i vredesmod och med tårarna strömmande. Nu tror jag att jag har varit riktigt saklig! Sen får vi se vad försäkringskassan säger….. Ska träffa en ortopedöverläkare den 23 sept och han får skriva ett ordentligt intyg.

Men nog om foten…….

Nä 😀

Jag skrev en sång idag 😀

20150908_223621Jag svettas ihjäl, det är så varmt.

Stackars fot men snart blir det kallt.

Jag svettas ihjäl, det är så varmt.

Stackars fot men snart blir det kallt.

För det är 800 grader Ni kan lite på mig! Ni kan lita på mig!

För det är 800 grader Ni kan lite på mig! Ni kan lita på mig!

10 reaktioner på ”Skrivit en överklagan

  1. Nog klokt att sansa sig. Fast jag skulle tro att det första du skrev gjorde gott för dig även om det inte var lämpligt till FK. Och nu kan de ju inte säga annat än att du försökt att jobba dessutom. Var rädd om dig vännen!

    Svara
  2. Det låter inte så bra med din fot, jag hoppas du får rätsida med försäkringskassan, men man får ha mycket ork för att diskutera med dom.
    Hoppas du får en fin dag
    kram

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s