7 reaktioner på ”Fototriss; ROSA

  1. Så kul med Elvistemat! Jag var helt galen i Elvis när jag var barn och ungdom, trots att han dog när jag bara var åtta år. På roliga timmen i skolan hade vi musikfrågesport, tjejerna mot killarna. Vi vann nästan alltid, eftersom de andra skrev frågor om musik de flesta lyssnade på just då, medan jag skrev Elvisfrågor som ingen annan unge kunde 😉 Av alla julklappar minns jag fortfarande när jag fick en LP-skiva med en massa guldklädda Elvisar på framsidan, lycka 🙂 Jag lyssnar förresten fortfarande på Elvis.

    Svara
  2. Da får jeg gratulere deg med moderen! Mitt snart seksårige barnebarn skal har Frost-tema i sin fødselsdag i år. Hvorfor ikke ha tema-fødselsdager nå man fyller 80 år også!? Kram. Kari

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s