Fototriss: Fortsätt trissa rosa

Vi var ner en sväng till Härjedalen, fredag till lördag. Älsklingen skulle hjälpa sin bror att isolera och armera ett golv som ska gjutas. Jag skulle hjälpa mamma att stänga av vattnet i Grundsjön och fixa lite höst. Trodde aldrig att jag skulle komma upp till Grundsjön nån fler gång denna sommar, så trots +2 så var det riktigt härligt. Så min rosa triss kommer från Härliga Härjedalen 😀

Den 10 okt började älgjakten igen. Vi såg många bilar men inga jägare 😀 Men med anledning av detta så har jag gjort ett litet bildspel av fotona från igår och med Peder Persons ”Halve Kua” som mycket bra beskriver älgjaktens vedermödor. Även om bilderna inte är så många så ta er tid att lyssna på hela sången. Om inte annat för att Peder har en gudomlig röst! Klicka på lövet

20151010_101346

Fler Rosa trissar hittar ni här.

8 reaktioner på ”Fototriss: Fortsätt trissa rosa

  1. Vackert! Åh så kul att gjuta 🙂 Armera och för att inte säga lägga ut betongen brukar vara spännande 🙂 Och så får man glätta och det bästa av allt riva formen 🙂

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s