Livet som de är just nu och här

Jag håller på att deppa ihop! Klumpjäveln (foten) driver mig till vansinne 😦 Jag vill kunna gå i skog och mark och fota och göra som jag brukar…. Men de minsta lilla så börjar eländet att värka och svälla och dunka och uppföra sig riktigt illa.

Nu kommer jag just från Sjukgymnasten som säger; ”Ta det lugnt!!!! Det kan ta upp emot ett halvår innan klumpen börjar uppföra sig. Hav tålamod!!!!!” Det som jag har minst av i hela världen…. 😦

Har varit till ”min” psykolog igen och hon menar att jag måste se nya möjligheter. Kan jag inte gå så får jag cykla. Kan jag inte träna så får jag simma. ”Låt inte klumpen hindra dej utan ta dig ut och gör roliga saker, precis som du gjorde i våras.”

Jag kräks på bussåkandet. Missar alltid en buss och blir stående till nästa! Sen är det så att om man ska göra något kul så är det inte säkert att bussen går just där förbi och just då. Så håll tummarna för att jag hittar en liten bil!

Så jag startade projektet ”görklart så blir det roligt sen”.

På måndagskvällen gjorde jag klart dessa tre alster. Började genast leta mer avancerade bandmönster och nya krokprojekt, men jag kunde hålla mig 😀

På tisdag hade jag semester för att följa mamma på lassa med ögonen. De kom inte från mitt på dan så jag hann städa klädskåpet och plocka ihop 2 kassa till Pingstkyrkan + nästan sticka klart en socka.

20151010_131517

På kvällen började jag en ny Qigongkurs. Klumpen hatar mig än idag för detta. Men hela jag (förutom klumpen) mådde jättebra. Sov som ett lite barn hela natten. Längtar till nästa tisdag!!!

Har inte varit iväg på en enda kväll med Visa mig eftersom det är för långt från busshållplatsen till lokalen och att jag varit sliten. Men för en vecka sedan var jag iväg och ”målade med tråd”, dvs  brodera fritt!!!!

Vi började med ett tomt tygstycke, små tyglappar i olika färger. Vi tappade ner lapparna på tyget och broderade fast dem. Sedan delade vi in tyget i olika sjok och sen kunde fantasin flöda. Var tvungen att ta en bild på M’s vackra kudde. Dels för att den är så vacker och för att jag ska få lite inspiration att färdigställa min 😀

20151008_195322

Har lovat att visa upp den nästa torsdag då vi ska ha luffarslöjd.

20151015_131118

Men som synes så har jag en bit kvar 😀

Avslutar med lite bilder som gör mig glad. När älsklingen kom hem förra veckan åkte vi ut på Frösön till Frösö kyrka för att titta ut över sjön och fjällen. En tur bara för själen!

7 reaktioner på ”Livet som de är just nu och här

 1. Fy vad det kan vara grinigt inbland 😠 Nog för att man ska se möjligheter (och de finns oftast) så är hindren mer påtagliga och man måste få lov att gnälla av sig. Hoppas du kan ta dig ut på mer kuligheter. Håller tummarna för att en liten bil kommer körandes åt ditt håll 😍

  Svara
 2. Usch så segt att behöva vänta ett halvår innan foten uppför sig, i detta sammanhanget är det en vääääldigt lång tid:(

  men du ser åtminstone ut ha riktigt roligt på handarbetsfronten under tiden!! lite trist det där med 3orna, men du är i gott sällskap:D

  Svara
 3. Jag kan förstå att det är jobbigt att inte kunna gå i skog och mark, och tittar man på dina foton på fjället så blir det jobbigt,
  men vad du är duktig och gör en massa fina saker. Sockan är ju hur fin som helst, är det ditt mönster.
  Jag gillar även kudden,
  Hoppas allt blir bra med fossingen

  Svara
 4. Stickmor

  Plötsligt en dag upptäcker du att det inte gör ont i foten längre. I alla fall var det så för mig när jag opererade mina fötter för några år sen. Fast det var nog inte lika komplicerade skador som din. Din stickade strumpa är jättefin (fast färgen på den andra sockan passar inte riktigt till). Och kudden ser ut att bli fin också.

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s