Stilla söndag

Lite krokning och min korg till vävsaker blev klar.

image

De var så härligt väder att det faktiskt  gick att sitta ute. Undrar om det är sista gången iår?

image

Men innan dess så bakade jag knäckebröd,  städade lite, förberedde middagen. Men bäst av allt var att älsklingen och jag tog en liten höstpromenad 😊 Så  underbart att kunna gå lite även om det är lite…
Ny borde jag sticka på min andra socka men jag känner att jag måste testa lite nålbindning. Skulle inte starta några nya projekt  innan jag var klar med alla jag har pågång….. Men jag är inte sämre än att jag kan ångra mig 😆

3 reaktioner på ”Stilla söndag

  1. Att ändra sig är fullt tillåtet särskilt när det gäller handarbeten av olika slag. Här har dagen varit sur – stickade färdigt en strumpa och vid provningen passade den inte riktigt… Så det blev korsord istället 😊

    Svara
  2. Handarbete skall vara ett nöje, så att ändra sig är helt ok:D
    korgen ser ju jättefin ut! och vem vet, kanske kommer det fler fina dagar så att du kan sitta ute och handarbeta:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s