Ibland kan en vanlig tisdag vara bäst!

12189839_10203746309337753_9105777565715847492_n

Medarbetardagarna i Östersunds kommun bjöd på Östersund Live och Manuel Knight 😀 På insidan kan man läsa följande;

Manuel Knight har en spännande och annorlunda bakgrund. Från ett ghetto i Atlanta, Georgia, till krigets Irak och dagens internationella framgångar som organisationskonsult. Han har varit tio år i den amerikanska arméns Special Forces och lärde sig vikten av lagarbete och effektiv ledarskap. Idag föreläser han om ledarskap och om vad som krävs för att kunna prestera under extremt besvärliga situationer och under stor press. Han är en engagerande och insiktsfull föreläsare som bjuder på sig själv och som alltid berör. Manuel Knight mottog Stora talarpriset 2012.

Länge sedan jag skrattade så mycket! Var alldeles färdig när jag gick ut från OSD. På Bilden ser ni skillnaden på ”manliga” och ”kvinnliga” hjärnor. Samtidigt som vi fick skratta/dansa och åka bergochdalbana förmedlade han viktiga budskap om organisationen och främst kulturen på arbetsplatser.

Efter detta tog jag busen ner till Lena Moe och qigong. Klumpen började protestera innan jag klev ur sängen. Men han var faktiskt tvungen att ge sig under qigongen!!!! Det gäller att tala om vem som bestämmer 😀 (kommer säkert att få ångra dom orden idag…..)

Så det kan faktiskt hända att en sketen tisdag kan bli bästa dagen den veckan! (Vad jag vet såhär långt 😀 )

4 reaktioner på ”Ibland kan en vanlig tisdag vara bäst!

  1. En sån härlig dag var du värd:)

    Bra att du talar om för klumpen vem som bestämmer. det kanske tar tid, men förr eller senare kommer era vägar att skiljas åt, och då kommer du förhoppningsvis kunna gå som vanligt igen:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s