22 reaktioner på ”Fototriss del 320; Rostigt

 1. Så tøft! Nå lærte jeg noe. Dette fikk jeg lyst til å kopiere. Takk. Bilde nummer en ble favoritten. Ha en fortsatt fin helg! Klem. Kari.

  Svara
  1. Hur kan du ha hittat den gamla bloggen som du svarat i? Jag menar, här på din blogg är min riktiga bloggadress inskriven, om du tittar på fototrissen ser du min riktiga bloggadress och om du söker på mitt namn Anneli och a’la foto så är det första som kommer upp en länk till min rätta blogg: http://alafoto.se/blogg.
   Detta gör mig väldigt nyfiken så jag blir jätteglad om du kan svara på hur du kan hitta en adress på en blogg jag inte använt på 6 år. Jag finner det mycket märkligt!

   Och jag blir irriterad när jag ser att det inte finns en länk till min blogg här på hemsidan då det finns när jag skickar kommentaren? Det är så klart wordpress fel men det stör mig! Först går det inte lägga in rätt mäjladress utan att bli stoppad och nu kan man inte länka till sin blogg uppenbarligen! Snart får man bojkotta wordpressbloggarna helt och hållet!

   Men tack för svaret! Bordet är superhäftigt! 🙂

   Svara
   1. Tack att du gillar min triss! Har du lust att berätta hur du hittade till den andra bloggen? Det vore bra för mig att veta så jag kan försöka stoppa den vägen (om jag får veta hur den kan komma fram) Tack på förhand!

 2. Kan ju bara säga att så där snygga blev inte de saker jag glaserat med järnoxid – nu fick jag blodad tand! Vilken tur att jag har keramik igen på torsdag … Ursnygga bilder, ursnygga alster och urläckert bord!

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s