Blod på snö

wpid-wp-1447499838925.jpgav; Jo Nesbö

Det är Oslo i december, den kallaste vintern i mannaminne.
Där lever Olav. Han är en mycket ensam person som mördar på uppdrag. När man slår ihjäl folk mot pengar är det inte lätt att komma någon nära.Nu har han mött Corina, sin drömkvinna.Det är bara ett problem. Hon är chefens fru. Och det är henne han har fått i uppdrag att döda. Blod på snö är en mörk och ond saga om en förälskad mördare.
Jo Nesbø är en av världens mest lästa kriminalförfattare. Han har med böckerna om Harry Hole, Huvudjägarna och Sonen sålt mer än 25 miljoner böcker och även toppat New York Times bästsäljarlista. Blod på snö är en ny fristående thriller, och den första i en serie om två böcker.

Jag älskar Jo Nesbö, och har alltid gjort! När det kommer en ny bok av honom så laddar jag ner den direkt. Så gjorde jag även med ”Blod på snö” när den kom i våras…… Men uppläsaren var en plåga, en plåga i klass med att förhöra läsläxor med ett gäng dyslektiker. Det första kravet för att få läsa in en bok måste vara att man kan läsa!!!!! Det kan inte Plura!!!! Men nu var kö äntligen slut på biblioteket och det blev min tur. Och ”Blod i snö” var värd att vänta på. Historien i sig är väl inte så mycket att hänga i granen men slutet….. De trodde man aldrig! 😀

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s