Svinen

wpid-wp-1448015215705.jpgav; Carl-Johan Vallgren

Jorma Hedlund har egentligen dragit sig tillbaka, det är slut på det kriminella livet. Men tipset om värdetransporten är för bra för att passa. En sista stöt, sedan får det vara nog. Till en början löper allt enligt planerna. Men rånet går fruktansvärt fel, och Jorma blir en jagad man. Samtidigt försöker Danny Katz ta reda på vad som har hänt hans förra knarklangare Ramón och hans flickvän Jenny. Katz gamla sug efter droger har dragit in honom i en härva som bara växer. Hur gick det till när Ramón plötsligt kom över en massa knark? Och vem är egentligen Jenny? Spåret leder till en början in i Stockholms porrbransch och därefter i en riktning Katz aldrig hade kunnat ana. Bara en sak är säker: någon vill hindra honom från att hitta sanningen.
Carl-Johan Vallgren skriver som Lucifer. Svinen är en fristående fortsättning på Skuggpojken(2013), den andra boken i en serie noir-thrillers om Danny Katz.

Ett tag funderade jag verkligen på vad jag håller på med…. Två böcker på rad om män som förgriper sig på kvinnor. Förgriper sig å de grövsta!!!! Måste botanisera och välja en annan genre ett tag.

Men förutom det så är ”Svinen” en riktigt bra bok. Jag gillade även ”Skuggpojken”, som är den första boken i serien. Magnus Rosman är en suverän uppläsare, men det har jag skrivit massor av gånger förut. Men får följa Jormas, Dannys och Evas förehavanden i en historia som tillslut vävs samman och binder dem hårdare tillsammans. Eller….. Hur blev det egentligen?

 

LYSSNA!!!!!

2 reaktioner på ”Svinen

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s