Det som inte dödar oss

Millennium 4

wp-1450361361993.jpg

av; David Lagercrantz

Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat.
Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne.
En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.
Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.

Kanske är det så att jag är emot att någon annan tar över författarskapet från den första. Därför har jag sparat ”Det som inte dödar oss” ganska länge. Men så blev det en liten svacka i mobilens bokhylla och jag bestämde mig.

Detta är absolut inte en bok skriven av Stieg Larsson!!!! Den duger och är väl lite spännande av och till… Men mest är det tugg om hackers och krypteringar mm. Lisbeths syster gör entré, vilket var lite kul, men det gör åxå att det säkert kommer att komma en Millennium 5…. SUCK!

Jag är besviken!

 

 

 

En reaktion på ”Det som inte dödar oss

  1. Vissa böcker som jag lyssnat på skulle jag aldrig orkat läsa. När man lyssnar kan man ju pyssla med annat också om det inte är så där superbra hela tiden.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s