Summering?

Den här tiden på året brukar jag summera året som har gått. Tänkte ett tag att jag skulle göra det även detta nyår. Men vad finns det att komma ihåg från 2015? Först var jag sjukskriven och jobbade 50%. Sen hade jag 5 dagars semester och tre benbrott i foten. 2 operationer, utkastad från försäkringskassan och droppfinger…..

Nä det enda värt att minnas från 2015 är julen!!!!

Först kom älsklingen hem från Fosen, Nabolanne, flera dagar tidigare än beräknat 😀 YS kom från Trondhiem på måndagen och ÄS från Malmö på tisdagen. Men sig hade han Albert ❤ ❤ ❤

P1150367

Världens goaste hund!!! Jag anmälde mig genast som hundvakt hela sommaren. Vilken härlig Uggenkompis!

På julaftons morgon anlände mamma och Bianca. Sen blev det hundliv 😀

DSCN7468

Men jag ska inte överdriva. De skötte sig jättebra, kanske främst för att Albert bara är halvåret 😀

På juldagen lämnade vi lägenheten i vovvarnas våld och begav oss på premiär! En man som heter Ove!!!!! Hur bra som helst!!!!

Men lite spända var vi allt på vad som skulle möta oss härhemma 😀

Bianca är känd för att bära runt skor. Albert har hjälpt till att få dem i sängen 😀 Annars så var lägenheten sig lik 😀 (Har dock inte pratat med några grannar och hört om det var livat)

På annandagen åkte vi till Hede (det har ni redan sett bilder ifrån). På måndagen vände vi om hit och på tisdagen lämnade ÄS och Albert oss 😦 På onsdagen åkte YS till Trondhiem och kvar var vi två gamlingar.

20151231_184339.jpg

Nyår firades i stillhet.

Och så blev det 2016. Ett nytt år med nya möjligheter…. Jag funderar allt mer på att leta mig ett nytt jobb. Kanske blir det här året då jag sätter mig på skolbänkn igen? Tränade hårt på att vara hundmassör under julhelgen 😀 Men jag vet inte om det är ett framtidsyrke 😀

6 reaktioner på ”Summering?

 1. En så fin liten jycke. Kliver ju rakt in i hjärtat! Inför summering av året känner jag lite som du. Fast jag fick ju till min resa som sent ska glömmas. Skönt att året ändå slutade bra!

  Svara
 2. Du får ta med dig den goa känslan från slutet på året och gå in i det nya året med tillförsikt. Den som inget våga den inget vann. Jag hoppas du får ett toppenbra 2016 – eländet tog du ju förra året 😉

  Svara
 3. Somliga år är helt enkelt bara kassa!

  Hoppas nu bara att år 2016 blir ett riktigt toppenår för dig:)

  Och Albert är ju hur söt som helst. Kan du förstå att du gärna blir hundvakt för honom under sommarlovet:D

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s