Den vita staden

20160219_124720 av; Karolina Ramqvist

Det stora huset ser fortfarande nästan nytt ut under den grå himlen. Snön ligger i vallar på trappan upp till ytterdörren, som är låst med flera lås. Därinne finns Karin med sin lilla dotter, bara drygt ett halvår gammal.
Det är smutsigt, det finns ingen värme och det är tomt i skåpen. Hon är ensam nu. Allt har förändrats. Pengarna är slut och hon har sålt det mesta av värde.
En dag knackar kronofogden på dörren. Hon är på väg att förlora det enda hon har kvar, huset som John gav henne. Vem ska skydda henne nu? Vart ska hon och Dream ta vägen?
Hon måste ta sig ut. Hon måste orka. Hon ger sig av med barnet för att få tag på det som hon har rätt till.Vad skriver jag om denna bok….. Jag valde den för att den var relativt kort, 3,5 h. Nu undrar jag bara en massa och förstod inte slutet….. Läser nu på nätet att detta är en fristående fortsättning på ”Flickvännen”. Troligtvis är det de som gör att jag bara blev som ett frågetecken. Sen var det ett evinnerligt ammande hela tiden….. Inte en bok för mig 😦

5 reaktioner på ”Den vita staden

  1. Den har fått så fina recensioner, men när jag läser hur den är skriven och vad den handlar om (särskilt känslokylan har jag svårt för) låter det som en bok som skulle göra mig nedstämd, så jag tror inte att den är något för mig.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s