Vem är Evan Smoak?

wp-1457276658869.jpg av; Gregg Hurwitz

Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig organisation inom det amerikanska försvarsdepartementet och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi.
Målet var att skapa extremt kompetenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida. När Evan väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spårlöst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata.
Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Evan som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X.

Gregg Hurwitz är en ny bekantskap för mig. Har totalt missat hans 25 tidigare trillers (vad jag vet). Evan Smoak går att jämföra med Jack Reacher. Och jag gillar verkligen Jack Reacher som ni nog har märkt. Det känns lite bra att det finns en ingetingman där ute som kan hjälpa till om man skulle hamna i riktig knipa. En tvist på sista sidorna gör att jag helt säkert tror på en fortsättnign. KOmmer att hålla utkik!!!!!

En JätteBra bok!!!!! och Stefan Sauk är en kanonuppläsare!!!!

En reaktion på ”Vem är Evan Smoak?

  1. Åh, jag älskar Mr Reacher, säger som du, skönt att veta att det finns ngn därute som kan hjälpa om det behövs! 😉
    Nu har jag reserverat den på bibblan, under inköp och jag blev först, tjohoo!!!
    Tack för tipset och ha en fin dag!😊

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s