I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

av; Tom Malmquist

Jag har hållit på och läsa denna bok under en väldigt lång tid. Dels var ämnet så betungande att det behövde refleksion, dels så var boken svårläst (enligt min mening). Mitt omdöme blir därför lite kluvet. Boken är absolut läsvärd och jag tror att jag upplevt den mera lättläst om jag varit piggare i huvudet än vad jag varit på sistonde.

5 reaktioner på ”I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv

  1. Stickmor

    Jag har funderat på att läsa den, men än så länge tyckt den är alltför tung. Jag har hört en intervju på TV med författaren.

    Svara
  2. De där tunga ämnena brukar jag dra mig för att läsa. Man blir så illa berörd. Samtidigt är det väl bra, antar jag, att läsa om det som är tungt. Det ger nya perspektiv på livet. Jag började läsa Kristian Gidlunds bok om hans sista tid i livet. Otroligt fint skriven, men tung. Jag lade den åt sidan ett par veckor, men läste till sist ändå ut den, och det är jag glad för.

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s