Tror jag ska våga…..

Tar och provar om jag klara gå till jobbet! Idag gör det ingeting om jag kommer lite sent utifall det tar för lång tid. Klumpen känns bra efter gårdagens blåsipp-promenad 😀 Och jag har lovat att ha med mig en Tussilago till jobbet för idag ska det målas vårtecken 😀 Och så ska vi se när ”KingKong spelar PingPong”.

3 reaktioner på ”Tror jag ska våga…..

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s