Prio ett

20160529_104805av; Emelie Schepp

En tidig morgon i mars hittas en kvinna svårt sargad i sin lägenhet i Norrköping. Först på plats är ambulanssjuksköterskan Philip Engström som gör allt för att rädda hennes liv. Då ytterligare ett offer hittas går den ohyggliga sanningen upp för honom och han är tillbaka där allt en gång började.
När åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare börjar även hon se ett obehagligt mönster. Och det som först såg ut som ett enstaka vansinnesdåd växer snabbt till någonting betydligt större.
Vem ligger bakom de fruktansvärda morden?
Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander är Jana fast besluten att ta reda på sanningen. Samtidigt blir hon uppsökt av en person från sitt förflutna, en person som tvingar henne att gå långt utanför lagens gränser.

Svårigheten med att följa en massa olika serier är att ibland slår det slint i huvudet. Vem är den och den???? Men när väl pusselbitarna föll på plats så var jag fast. Spänningen mellan att se om polisen kan lösa fallen och om Jana  klarar att hålla sitt förflutna utanför utredningen???? Riktigt spännande! Kommer absolut en fortsättning 😀

3 reaktioner på ”Prio ett

  1. Men så intressant. Jag har inte läst ”Prio 1” däremot den första boken ”Märkta för livet” som jag inte alls tyckte om. Så spännande med olika smak!

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s