Bokrecension, Uncategorized

Tango för vilsna själar

20160716_121825 av: Lucy Dillon

När den före detta proffsdansaren Angelica återvänder till Longhampton för att städa ur sin mammas hus, bestämmer hon sig för att starta en danskurs på orten. Dit kommer Katie och Ross som försöker rädda sitt äktenskap, där de inte längre vet vem som för vem. Lauren som drömmer om ett sagobröllop och den perfekta brudvalsen medan hennes blivande make Chris mest vill ha det hela överstökat. Och så Laurens föräldrar. De vill ju inte göra bort sig på festen, men mamma Bridget bär på en gnagande hemlighet som skulle kunna vända uppochned på deras lyckliga liv tillsammans.

Under Angelicas ledning lär sig paren steg för steg mer om sig själva och det som är viktigt i livet, och i tangons och salsans virvlar inser de att man aldrig kan dölja något för sin danspartner …

Jag kommer upp till Grundsjön och har boken jag läser kvar i min bil i Hede hos mamma….. En bok måste man ha! Så det är bara att botanisera i hyllan….. Jag hade läst alla uom ”Tango för vilsa själar”. Jag har försökt att lyssna på den när den var ny men kunde inte koncentrera mig….. Att läsa den var väl lättare men det var inte en bok för mig. Hade jag haft ett val så hade jag lagt bort den direkt……. Tummen ner!

3 reaktioner till “Tango för vilsna själar”

  1. Jag har en bok av samma författare i bokhyllan, men det kommer hela tiden andra böcker som jag hellre läser. Får se om jag ger den en chans, jag blir litet skeptisk när du skriver att den kanske är litet väl lättläst, sådant gillar inte jag heller.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s